LR pixel

Referenties

We zijn al 30 jaar actief op de markt en sinds het begin van onze operatie hebben we al onze activiteiten gericht op de wensen van onze klanten. Tot op heden hebben we talloze projecten uitgevoerd voor een aantal grotere en kleinere bedrijven.

Wij zijn graag uw betrouwbare partner.

Albert

Met Mark2 Corporation Czech a.s. werken we sinds 2013 samen en we zijn tevreden over haar diensten. Wij hebben veel waardering voor de professionele aanpak van haar medewerkers en de hoge kwaliteit van de geleverde diensten. M2C Space houdt op afstand toezicht op onze supermarkt- en hypermarktwinkels en helpt bij het verhogen van besparingen en het verminderen van bedrijfsverliezen. De samenwerking met Mark2 Corporation Czech a.s. en haar M2C Space dienst kan ten zeerste worden aanbevolen.

albert supermarket m2c

Foxconn

De tevredenheid over de M2C-diensten blijkt uit het feit dat onze samenwerking al bijna 20 jaar duurt. Bij Foxconn vertrouwen we op een individuele benadering en goede communicatie, en hechten we ook waarde aan snelheid en kwaliteit van de dienstverlening. Het bedrijf verzorgt voor ons beveiligingsdiensten, facility management en uitgebreid technisch beheer van gebouwen. M2C-experts hebben een aantal van onze processen geautomatiseerd, waardoor we nu tijd en geld besparen. We wensen nog veel meer tevreden klanten in de toekomst en zijn blij dat we in hetzelfde schuitje zitten

foxconn

Jusda

M2C is onze partner sinds 2016. Het hoge niveau van geleverde diensten, de snelheid, flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van M2C aan de bedrijfsomstandigheden is voor ons als bedrijf een groot voordeel. M2C levert onze fysieke beveiligsdiensten evenals beveiligingstechnologie en CCTV. Wij rekenen op M2C als proffesionele partner en kunnen de diensten van M2C ten zeerste aanbevelen.

JUSDA Europe

Contactformulier

Voer uw bedrijfsnaam of BTW-nummer in

Items met een * zijn verplicht